BANYAN Centrum
De samenwerking tussen Academy for Balance Breathing en het Banyan Centre
De eigenaren van Thermen Bussloo in Voorst, Hans en Ineke Dolman, wilden de zorg voor het lichaam combineren met aandacht voor persoonlijke groei. Met de oprichting van het Banyan Centre in 2013 hebben zij een comfortabele plek gecreëerd waar de deelnemer voelt dat hij/zij in goede handen is. We zijn dan ook heel blij met het feit dat we in deze prachtige inspirerende locatie de BB ademcoachopleidingen mogen geven.

Opleiding Balance Breathing ademcoach – Niveau 1
Driedaagse gecertificeerde opleiding

In deze driedaagse module wordt de deelnemer opgeleid tot een Balance Breathing (BB) ademcoach. De BB ademcoach is na deze opleiding in staat om het ademhalingssysteem van de cliënt te openen en d.m.v. de BB ademtechnieken negatieve en belemmerende emoties af te laten vloeien. De coach is in staat om de ademhalingstechnieken door te geven zodat de cliënt de eigen ademhaling als zelfhulpinstrument in kan zetten.
Kijk hier voor meer info en aanmelden voor deze opleiding

Opleiding Balance Breathing ademcoach – niveau 2
Driedaagse gecertificeerde opleiding

Dit is het vervolg op de opleiding Balance Breathing niveau 1. Bij niveau 1 heb je geleerd om het ademhalingssysteem te openen en vervolgens de client door de emoties heen te laten ademen. Tijdens niveau 2 gaan we een verdieping aanbrengen en leer je om emotionele en mentale blokkades te herkennen en te helen. Emoties worden in het lichaam op specifieke plekken opgeslagen, deze activeer je door de BB ademhaling en vindt heling plaats op celniveau. Je maakt kennis met de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam.
Kijk hier voor meer info en aanmelden voor deze opleiding


De Banyanboom
De Banyanboom
De Banyanboom is heilig in Azië en staat bekend als ‘Boom der Wijsheid’ en ‘Levensboom’. Het is een variant van de Bodhiboom waaronder Boeddha verlichting bereikte. Al eeuwenlang geven leraren hun leerlingen les onder het bladerdak van deze boom. In China staan Banyanbomen in de tempels als wensbomen.
De vele luchtwortels vormen nieuwe stammen die zich wortelen in de grond terwijl ze toch verbonden blijven met het geheel. Deze spirituele betekenis van de Banyan boom staat symbool voor de doelstelling van het Banyan Centre: een plaats waar mensen samen komen om te leren en te inspireren met gezondheid en geluk als doel.

 

Balance Breathing
adem en leef met hart en ziel