BANYAN Centrum

Opleiding Balance Breathing ademcoach – Niveau 1
Driedaagse gecertificeerde opleiding

In deze driedaagse module wordt de deelnemer opgeleid tot een Balance Breathing (BB) ademcoach. De BB ademcoach is na deze opleiding in staat om het ademhalingssysteem van de cliënt te openen en d.m.v. de BB ademtechnieken negatieve en belemmerende emoties af te laten vloeien. De coach is in staat om de ademhalingstechnieken door te geven zodat de cliënt de eigen ademhaling als zelfhulpinstrument in kan zetten.
Kijk hier voor meer info en aanmelden voor deze opleiding

Opleiding Balance Breathing ademcoach – niveau 2
Driedaagse gecertificeerde opleiding

Dit is het vervolg op de opleiding Balance Breathing niveau 1. Bij niveau 1 heb je geleerd om het ademhalingssysteem te openen en vervolgens de client door de emoties heen te laten ademen. Tijdens niveau 2 gaan we een verdieping aanbrengen en leer je om emotionele en mentale blokkades te herkennen en te helen. Emoties worden in het lichaam op specifieke plekken opgeslagen, deze activeer je door de BB ademhaling en vindt heling plaats op celniveau. Je maakt kennis met de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam.
Kijk hier voor meer info en aanmelden voor deze opleiding

De samenwerking tussen Academy for Balance Breathing en het Banyan Centre
De eigenaren van Thermen Bussloo in Voorst, Hans en Ineke Dolman, wilden de zorg voor het lichaam combineren met aandacht voor persoonlijke groei. Met de oprichting van het Banyan Centre in 2013 hebben zij een comfortabele plek gecreëerd waar de deelnemer voelt dat hij/zij in goede handen is. We zijn dan ook heel blij met het feit dat we in deze prachtige inspirerende locatie de BB ademcoachopleidingen mogen geven.

Nieuws
Impressie BB coachopleiding

Balance Breathing
adem en leef met hart en ziel