BOEKEN OVER BALANCE BREATHING

Balance Breathing boek (mét werkboek):

Balance Breathing: Adem en leef met hart en ziel.

Het boek is geschreven door Paul Lenferink.

Hierin staat de meest krachtige en kortste weg beschreven naar wérkelijk leven vanuit vitaliteit, vreugde en liefde. Het uitvoeren van de opdrachten uit het werkboek leiden daarbij tot een ware transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau.
Een bijzonder toegankelijk boek voor iedereen die meer uit zichzelf, anderen en uit het leven wil halen.

Ademen volgens de methode van Balance Breathing leidt tot heling en transformatie. Door deze methodiek wordt meer zuurstof naar alle cellen in ons lichaam gebracht. Zuurstof is brandstof voor al onze cellen en daarom leidt het optimaal benutten van ons ademhalingssysteem tot fysieke heling, meer energie en vitaliteit en wordt het immuunsysteem versterkt. De meeste ziekten kunnen niet bestaan als er voldoende zuurstof in de cellen is.
Balance Breathing zorgt voor het “loslaten” van belemmerende gedachten en gevoelens over jezelf, anderen en het verleden, en leidt tot balans in denken, voelen en doen.
Door deze methodiek maak je contact met je authentieke “ik” en voel je de verbinding met jezelf en met de Bron waar we allemaal vandaan komen.

Spiritualiteit wordt voor iedereen tastbaar en inzichtelijk gemaakt waardoor spirituele ontwikkeling gemakkelijk herkenbaar en toepasbaar wordt in het dagelijks functioneren.

De kosten bedragen € 10 exclusief verzendkosten
U kunt het boek bestellen door hier het bestelfomulier in te vullen

Balance Breathing
adem en leef met hart en ziel